HUS-ID: GAG098

Pris:  87.500€

Beboelse: ~150m²

 

Smukt renoveret hus med flot facade med synlige sten, dejlig gårdhave med vinranker og stor 360graders panoramisk terrasse.

 

Huset ligger i det historiske centrum i flot lille bjerglandsby, beliggende på Via della Fara som i sin tid var byens handelsgade. Når man ankommer møder man den flotte indgang med et sortmalet jerngitter der giver fred og privatliv.  På den anden side befinder man sig i den smukke gårdhave, hvor der er god plads til udeliv, godt ekstrarum til opmagasinering, samt adgang til husets kælder, hvor gasfyret er installeret. Fra gårdhaven er der også indgang til husets køkken med flot gaskomfur – det hele af nyere dato. Derudover har huset et bryggers med vaskemaskine, og et stort badeværelse med brus. I stueetagen er desuden husets spisestue og et soveværelse. På førstesalen er husets andet soveværelse med balkon, samt stuen ligeledes med balkon og udgang til den store og flotte tagterrasse.

 

Huset sælges møbleret.

 

Vær opmærksom på at huset inden for en årrække vil blive omfattet er offentlig renovering efter jordskælv. Der er ingen ekstra omkostninger forbundet med dette, men huset kan være ubeboeligt en kortere periode.

 

Tagterrassen, udsigten og hele huset generelt skal simpelthen opleves!

 

Via Roma 26

67020 Gagliano Aterno, Italia

Kontakt

Submitting Form...

The server encountered an error.

Henvendelse modtaget