SEC086 - 179.000€

 

Beboelse: 150m²

Terrasse/have: 220m²

Garage/skur: 20m²

Køkken med alle moderne installationer herunder opvaskemaskine. Spisestue med stor indmuret kamin og fransk altan. Gang der fordeler til underetage, nyt badeværelse, opholdsstue og spisestue. Det nye badeværelse er med brus.

 

Opholdsstue, med fransk altan og terracottagulv. Fra altanen er der udsigt mod bjergene og ned over byen. Stuen har egen indgang og stor dobbelt sovesofa som gør rummet fuldt anvendeligt som soveværelse.

 

 Fra gangen trappe ned til stort lyst soveværelse med dobbeltseng og god plads til eventuel barneseng. Udsigt til by og bjerge.

 

I samme etage findes husets store badeværelse med badekar, brus og vaskemaskine. En korridor fører til et gæsteværelse og et lille repos med vindeltrappe til kælderetagen. Gæsteværelset har udgang til gaden.

 

I kælderetagen er der et stor rum og endnu et soveværelse. Begge rum har udgang til gaden.

 

Haven indeholder både rigtig have med græs, kastanjetræ, figentræ, pinje, nerier og masser af vin(druer) samt oliventræ, men også en del under balkonen hvor man kan sidde i skygge og under hængende vinranker. Endelig er der to store flisebelagte terrasser samt bålplads og stor gasgrill.

 

Via Roma 26

67020 Gagliano Aterno, Italia

Kontakt

Submitting Form...

The server encountered an error.

Henvendelse modtaget