Huskøb ved Gardasøen


Gardasøen har i over et halvt århundrede været et af Skandinavernes foretrukne rejsemål i Italien. Og det er forståeligt. Fra man krydser den Italiensk-Østrigske grænse bliver det hele bare mere og mere italiensk jo længere man kommer sydpå. Og når man rammer Veneto og vejskiltene ikke længere er på både tysk og italiensk indfinder følelsen af at være i det rigtige Italien sig.

Vi arbejder sammen med mæglere omkring Desenzano del Garda, som ligger på sydlige side af søen i den del af Lombardiet der hedder Brescia.

Kvadratmeterpriserne i området omkring Gardasøen er høje og har været det i mange år. Gardasøen tiltrækker købere fra hele verden der vil ned og finde deres plads i solen og leve "la dolce vita". Det forventer vi vil fortsætte i mange år, så hvis man køber til markedsprisen, er chancerne for at lave en sikker investering gode.

Turistet vs knap så turistet

Gardasøen er jo ikke bare Gardasøen. Med en kystlinje på 158,4 km der strækker sig over 3 forskellige regioner, hvor den nordligste del er omkranset af høje bjerge og den sydlige del ligger i et noget flade landskab, er der store forskelle på områderne.

Den lange tange med byen Sirimione er stedets turistmæssige centrum, hvor der altid er mange turister. Bevæger man sig mod østsiden over mod Lazise og Peschiera del Garda fortsætter det masseturismen. Det er her nogle af de store forlystelsesparker ligger, som tiltrækker turister fra store område både omkring Gardasøen men også fra andre dele af Italien.

Den sydvestlige del af Gardasøen med byer som Lonato, Padenghe Sul Garda og Desenzano del Garda er tættere befolket af italienere og derfor bliver den turisme der også er her bedre absorberet og det virker ikke nær så turistet.