Vores koncept - købers mægler

Indtil 2019 har vi opereret som almindelige italienske ejendomsmæglere med lidt ekstra service til køber. Vi har kommissioneret huse, primært i Abruzzo, og solgt dem til italienske og udenlandske kunder.

Vores ambition har altid været at udbrede vores service til de mest populære områder i Italien, og i 2019 gik vi i gang med at redefinere vores mæglerrolle.

I stedet for at være både sælger og købers mægler, som det er kutyme i Italien, søger vi nu i stedet at være købers mægler. Siden vores start har den rolle som oftest også været helt naturlig, da køber kræver langt mere rådgivning eftersom de er på fremmed grund og typisk køber i Italien for første gang.

God service der er til at forstå
Det vi skal formidle til jer, er fortsat det samme – de bedste fritidsboliger og tryghed igennem hele købsprocessen. Vores udgangspunkt er et indgående kendskab til både danske og italienske forhold. Her tænker vi ikke bare på boligmarkedet, men i lige så høj grad kulturelle, bygningsrelaterede og sproglige forskelle.


Hele Italien
Vi udvider løbende vores partnernetværk, og vi er interesserede i at udvide til de områder der er søgning efter. Så selvom vi ikke har ejendomme i det område I helst vil finde noget i, hører vi gerne fra jer. Så vil vi opsøge mæglere i det område og se om de har en ejendomsprofil der passer til vores koncept om fritidsboliger.

Det koster ikke mere med service der er til at forstå
Normalt tager en italiensk mægler mellem 3 og 5% i salær ved både køber og sælger. Hvis I retter henvendelse til os og lader os være jeres købsmægler vil I ikke komme af med mere end 3 %* i salær. Så i mange tilfælde vil I endda kunne spare penge på mæglersalæret ved at vælge Casa Italia.
Hvis længslen efter jeres eget sted i Italien bliver ved med at vokse, så skriv eller ring til os og fortæl lidt mere om jeres drøm.