Huse til salg i Toscana

huse i Toscana

Se alle boliger i Siena

Se alle boliger i Lucca

Se alle boliger i Pisa

Se alle boliger i Arezzo

Se alle boliger i Firenze

Bolig i Toscana

Toscana, står for mange som det ultimative sted at udleve drømmen om et hus i Italien. For Toscana har virkelig det hele – smukke byer, storslået kulturhistorie, mad og vin og et skønt klima med en kort vinter og en lang varm sommer.

Det toscanske boligmarked er meget fragmenteret. Kystområderne fra Carrara i nord og ned til Porto Santo Stefano i syd er meget attraktive og har derfor også høje kvadratmeterpriser. Det samme gælder naturligvis de store historiske byer i hele Toscana. Søger man lidt væk fra de mest beboede og turistede områder, er der muligheder for at finde billige ejendomme i bjergområderne i den nordlige og østlige del af Toscana. 

Så uanset hvor meget I har budgetteret med kan Toscana måske være stedet I kan finde jeres drømmebolig.

Toscana på kryds og tværs.

Vi tilbyder huse i det meste af Italien med særlig koncentration i områderne omkring Siena, Pisa, Arezzo og Lucca.Og vi har adgang til mange andre boliger og vi kan assistere jer med at finde hus i hele Toscana.

Området i den nordvestlige del af Toscana har altid været populært hos vores danske kunder. Lufthavnen i Pisa trækker naturligvis meget op, hvis man gerne vil kunne smutte ned på en forlænget weekend eller have let ved at hente sine gæster. Men selv uden lufthavnen er det et populært område, for her er virkelig skønt. 

Pisa kan man mene om hvad man vil. Her er (næsten) altid mange turister der skal foreviges med tårnet. Udover tårnet er det en rigtig skøn by med et utroligt smukt historisk centrum. Man skal ikke langt ind i landet for at finde et mere kuperet terræn med typiske bakketop-landsbyer, rustikke ejendomme og rigtig italiensk charme.

Lucca
I Lucca provinsen har vi både huse i og omkring Lucca, men også oppe nord for Lucca i området omkring Bagni Di Lucca og Barga. Området er også skønt, men kvadratmeterpriserne er lavere end i og omkring Lucca.

Siena
Helt centralt i Toscana og ned mod den sydøstlige del kan vi også tilbyde mange huse. Området er vinder ved at ligge godt mellem Firenze og Roma. Man skal regne med lidt længere transporttid til og fra lufthavne end i den nordlige del af Toscana. Man er tæt på lufthavnen i Perugia men denne forbinder i skrivende stund ikke direkte til Danmark. Til gengæld ligger Rom kun 1½-2 timer sydpå, og herfra er flyafgangene hyppige og permanente.

Området omkring Siena og sydpå kan tilbyde masser af ikonisk italiensk landskab med smukke grønne bakker og idyliske byer. Priserne i denne del af Toscana varerierer meget og man kan finde noget i de knapt så hypede områder som er til at komme i nærheden af. Der er også de helt fantastiske byer der er blevet meget populære, og hvor priserne er i top og kan forventes at blive ved med at være det.

Pisa
Vi tilbyder huse gennem samarbejdspartnere både i området øst og sydøst for Pisa, og i området ud mod Middelhavet. Særligt omkring den populære by Chianni har vi en stor koncentration af ejendomme.

Hvordan kan vi hjælpe jer

Ser I en fordel i at blive hjulpet igennem hele processen på dansk? Og har vi ikke lige det I søger i Toscana kan I roligt kontakte os alligevel. Vi har et stort netværk i Toscana og kan hjælpe jer fra A-Z uanset hvornår I kontakter os i processen. Da vi er autoriserede italienske ejendomsmæglere kan vi kontakte lokale mæglere på jeres vegne. Derved betaler I mæglersalær til os i stedet for til den lokale mægler.

Fordele:

 • Vi kan redegøre for alle de små forskelle mellem dansk og italiensk ejendomshandel.
 • Vi er italienske ejendomsmæglere med gyldige forsikringer i det land hvor handlen juridisk finder sted.
 • Vi laver alle dokumenter til jer.
 • I får en dansk kopi af skødet at gennemlæse inden handlen.
 • Vi kan spare jer for rejser i forbindelse handlen.
 • Vi kan ofte simplificere processen meget i forhold til de lokale mæglere som ikke altid er vant til at handle med udlændinge eller skandinavere.
 • Vi er gode sparringpartnere, hvis I skal have hjælp til hvor i Italien I bør vælge. 
 • Vi er ligeglade med hvor i Italien I køber modsat en lokal der gerne vil sælge sit eget.
 • Vi kan arrangere besigtigelserne for jer med det store helikopterblik og dermed optimere jeres tid.
 • Vi kan svare på mange ting der ligger udover en typisk italiensk ejendomsmæglers viden
 • Som købermægler kan vi give jer gode råd og hjælpe jer med prisstatistik når I skal byde.