Huse til salg i Toscana

huse i Toscana

Huskøb i Toscana

Toscana, står for mange som det ultimative sted at udleve drømmen om et hus i Italien. For Toscana har virkelig det hele – smukke byer, storslået kulturhistorie, mad og vin og et skønt klima med en kort vinter og en lang varme sommer.

Dem der har undersøgt markedet i Italien ved at Toscana ikke er det billigste sted at købe fast ejendom. Til gengæld er Toscana et rimeligt sikkert sted at lave en investering. Flere århundreder som et kulturelt centrum i Europa kan vi ikke forestille os nogensinde bliver umoderne eller uattraktivt.

 

 

 

Huskøb i Firenze

Firenze er den største og mest kendte by. Det betyder også at huspriserne er i den høje ende for Italien, hvilket også, som sagerne står i skrivende stund, betyder at boligerne må forventes at holde priserne. Udlejningspotentialet er selvsagt enormt for selve Firenze, da det er en by der trækker turister fra alle verdenshjørner.

 

Er man helt okay med at der altid er fyldt op med turister er Firenze en fantastisk by. Der findes også oaser uden for det absolutte centrum, hvor man får noget mere autentisk Italien. Desuden er der en tendens til at byen omkring kl 17-18 skifter udtryk, og de store hober af turisterne trækker sig tilbage til hotellerne og de indfødte kommer ud og tager byen tilbage for resten af aftenen.

 

Huskøb i Lucca, Pisa og Livorno

Fælles for de 3 fantastiske byer er at de ligger helt ud til eller ganske tæt på Middelhavets kyst. Lufthavnen i Pisa forbinder i skrivende stund området