Bolig i Piemonte

Hvorfor købe hus i Piemonte

Piemonte er et af de meget efterspurgte områder i Italien. Det skyldes en blanding af flere faktorer, blandt andet geografien og at det er i rimelig køreafstand af flere  Vesteuopæiske lande og at der er flere store lufthavne i området der gør adgangen hertil let.

Klimaet i Piemonte er skønt, og hvis man gerne vil bo et sted hvor man kan føle forskellen mellem årstiderne er det muligt. Vintrene kan være kolde, men relativ korte og så er der i de højereliggende områder gode muligheder for at opleve noget så sjældent som sne.

At området er kendt for nogle fantastiske vine adskiller jo ikke Piemonte synderligt fra så mange andre områder, men at de store vine som Barbera, Barolo, Barbaresco, Dolcetto,  Nebbiolo og Asti Spumante ligger så tæt har i hvert fald heller ikke skadet Piemontes ry.

Det lokale køkken er fantastisk, men det er noget Piemonte må dele med stort set alle andre regioner i Italien. Man kan spise rigtig godt i Piemonte for her ligger både gode og rigtig gode restauranter tæt.

Priserne i Piemonte:

I forhold til nogle af de nærmeste regioner som Ligurien, Valle d’Aosta, Lombardiet og Toscana er Piemonte lidt billigere. Lidt billigere er overordnet for der findes dyre områder i Piemonte. Regionerne Torino, Novara og Verbania (Comosøen) trækker priserne i Piemonte opad. Og så findes der også små landsbyer langt væk fra arbejdspladser og storbyliv, hvor man kan få ejendomme med lave kvadratmeterpriser. Så hvis man er på udkig efter et håndværkertilbud i udkants-Piemonte er det også muligt at finde sådan et.

 

Populære hustyper

Drømmen om Italien er jo ofte et fritliggende hus på en bakketop med udsigt over bløde bakker. Disse ejendomme findes der forholdsvis mange af, så med et nogenlunde stort udbud er priserne heller ikke stukket af i forhold til eksempelvis Toscana.

 

Byerne

Hovedbyen er Torino som er en dejlig metropol, som er smuk, kaotisk og fuld af oplevelser af både kulturel og kommerciel karakter. Så er der de mindre byer som Asti, Alessandria, Novara, Biella, Cuneo og Vercelli som alle også er smukke byer.

 

Trafik

De italienske motorvejsnet er godt udbygget i Piemonte. Hvis man kommer over mod den franske grænse og op i bjergområderne er der lidt længere mellem de store veje, men generelt er landtrafikken velfungerende efter italienske forhold.

Der findes to internationale lufthavne i Piemonte. Torino og Cuneo. Men kigger man modt øst ligger Milano lige op af Piemonte og har med to lufthavne et væld af udenlandske flyforbindelser. Mod syd i Ligurien ligger Genoa der også er en international lufthavn.

Hvordan kan vi hjælpe jer

Ser I en fordel i at blive hjulpet igennem hele processen på dansk? Og har vi ikke lige det I søger i Piemonte kan I roligt kontakte os alligevel. Vi har et stort netværk i Piemonte og kan hjælpe jer fra A-Z uanset hvornår I kontakter os i processen. Da vi er autoriserede italienske ejendomsmæglere kan vi kontakte lokale mæglere på jeres vegne. Derved betaler I mæglersalær til os i stedet for til den lokale mægler.

Fordele:

 • Vi kan redegøre for alle de små forskelle mellem dansk og italiensk ejendomshandel.
 • Vi er italienske ejendomsmæglere med gyldige forsikringer i det land hvor handlen juridisk finder sted.
 • Vi laver alle dokumenter til jer.
 • I får en dansk kopi af skødet at gennemlæse inden handlen.
 • Vi kan spare jer for rejser i forbindelse handlen.
 • Vi kan ofte simplificere processen meget i forhold til de lokale mæglere som ikke altid er vant til at handle med udlændinge eller skandinavere.
 • Vi er gode sparringpartnere, hvis I skal have hjælp til hvor i Italien I bør vælge. 
 • Vi er ligeglade med hvor i Italien I køber modsat en lokal der gerne vil sælge sit eget.
 • Vi kan arrangere besigtigelserne for jer med det store helikopterblik og dermed optimere jeres tid.
 • Vi kan svare på mange ting der ligger udover en typisk italiensk ejendomsmæglers viden
 • Som købermægler kan vi give jer gode råd og hjælpe jer med prisstatistik når I skal byde.