Delebolig i Italien

Kan du også se fordelen ved at købe og eje et hus i Italien sammen med andre? Men du ved ikke lige hvorhenne du skal finde disse ”andre”?


Det vil vi gerne hjælpe med. Vi får flere og flere personer, der efterlyser andre til at købe hus med. Det kan være overvejelser som pris, så man kan få ting på ønskelisten tjekket af ved at investere sammen med andre. Det kan også være dét at have nogle at dele udgifter med generelt, eller fordi man på markedet ikke har fundet den rigtige blanding i de tilbud, der allerede eksisterer på delekoncepter.
I sin enkelthed går vores koncept ud på at man som interesseret tager fat i os, gerne med en liste over de ejendomme man kunne se sig selv købe. Så samler vi sammen, så når vi har 4 eller 6 på samme type ejendom og budget, så tager vi en dialog med alle parter om hvordan vi kan komme videre.

Vores rolle vil alene være at sætte interesserede i forbindelse med hinanden, sørge for fremvisningerne og selvfølgelig sørge for en tryg handel fra A-Z.
Derudover kan I med fordel benytte jer af vores House Care service efter købet, så I ikke behøver bekymre jer om regninger og ejendomsskat m.v.
Vi vil selvfølgelig også gerne videregive vores erfaringer fra andre fælleskøb, men I bestemmer selv hvordan I ønsker jeres koncept om fælleskøbet skal være.

Vores håb er selvfølgelig at vi kan hjælpe flere til at opnå drømmen om huset i Italien. Så tøv endelig ikke med at få kigget vores hjemmeside igennem.

4 Skal der til

Udgangspunktet er at finde 4 at dele med. Hvis det er vigtigt at have mindst en uge i juli hvert år eller hveranden, er en ejerkreds med 4 måske det ideelle. Så for familier med børn i skolen eller dem med ufleksible ferievalg, er det nok bedst at kunne dele på denne måde. 

6 Skal der til

Er man mere fleksibel og kan leve med at man et enkelt år ikke får juli, eller vil man gerne have minimeret omkostningerne endnu mere eller vælge noget der er endnu større. Så er det måske 6 der skal til.

Viser det sig at man kun kan finde 5 eller er der måske endda en 7, familie der vil med kigger vi på det casa by case.