Anja Bæk Christophersen


Agente Immobiliare

(Autoriseret italiensk ejendomsmægler)

DK-Tel: +45 71 10 92 56

IT-Tel: + 39 340 300 9256

E-mail: anja@casa-italia.dk

Sprog: 🇩🇪  🇬🇧  🇮🇹  🇩🇰  🇫🇷

Kasper Karlsson


Salg, vurdering og koordinering med eksterne

DK-Tel: +45 26 36 97 30 

IT-Tel: + 39 347 588 4575

E-mail: kasper@casa-italia.dk

Sprog: 🇬🇧  🇮🇹  🇩🇰  

Giovanni De Benedittis


Arkitekt

IT-Tel: + 39 329 983 6016

E-mail:gianni@casa-italia.dk

Sprog: 🇬🇧  🇮🇹  

Casa-Italia.dk er et dansk ejet italiensk ejendomsmæglerfirma der har eksisteret siden 2005.

Vi har et stort netværk af italienske ejendomsmæglere og kan hjælpe med alle aspekter af jeres italienske hushandel.

Vi er meget bevidste om vores rolle når vi skal hjælpe jer med at få gjort drømmen om et italiensk hjem til virkelighed. Vores største ekspertise består i at oversætte jeres drømme til hvad der er muligt i Italien. Nogle gange er det at få hyggen med til Italien og andre gange skal det være 100% italiensk. Og oftest skal det være italiensk med et strejf af nordisk minimalisme. Det tager vi en snak med jer om og så finder vi sammen ind til jeres unikke tanker om "La Dolce Vita" i Italien.

Vores baggrund

Casa Italia har siden firmaets start været drevet af Anja og Kasper. Anja er uddannet italiensk ejendomsmægler fra Handelskammeret i L'Aquila og Kasper fungerer som ansvarlig for salg og vurdering samt koordinering med samarbejdsmæglere.

Anja var desuden tilknyttet en dansk ejendomsmæglerkæde fra 2012 - 2014.

Fra 2005 til 2012 drev vi Casa Italia fra Abruzzo i Italien, hvor vi hjalp mange forskellige nationaliteter med at købe fast ejendom i Italien.

Historien

Den lidt mere personlige historie starter med drømmen om at prøve at bo og arbejde i udlandet. I 2004 er vi begge i gang med den sidste del af vores uddannelser, og beslutter os for at flytte til Italien og færdiggøre vores afhandlinger samtidig med at vi starter firmaet op. Planen er på daværende tidspunkt at etablere et netværk, som kan gøre det muligt at drive firmaet hjemme fra Danmark.

Det første år går hurtigt. Vores primære fokus er på Abruzzo, hvor vi bor, og vi opdager jo ret hurtigt at særligt danskere på daværende tidspunkt ikke kender Abruzzo. Vi er allerede forelskede i Abruzzo og det bliver en uskreven mission at få flere danskere til at kende Abruzzo. Så det der skulle have været et år bliver istedet til "på ubestemt tid".

After sales 
Sideløbende har vores forældre og svigerforældre købt et hus i Italien, som kræver en grundig istandsættelse. Eftersom vi bor hernede er det naturligt at det er os der hjælper med byggetilladelser, projektering og valg af håndværkere. Det er selvfølgelig mere komplekst end forventet, og da huset efter et års tid står færdigt kan vi se at hele processen omkring istandsættelse sagtens kan passe ind i den service vi tilbyder huskøbere i Italien. 

Det er ikke altid en problemfri process at bygge eller renovere i Italien, men vi har prøvet det før. Og velvidende at husejerne har os til at følge op på aftaler med håndværkere, geometraer og folk i offentlig administration har vi gjort istandsættelse af hus 2000 km væk til en behagelig oplevelse.

Housecare 
Italien har et skønt klima, maden er fantastisk, folket er venligt og naturen bedårende, men aldrig har vi hørt nogen påstå at IT-infrastruktur og smart administration er et af de områder italienere excellerer i. Så vi oplevede at flere af vores kunder havde problemer med at oprette automatisk betaling af regninger og derfor bad os om hjælp. Så stille og roligt fik vi opbygget en housecare service, hvor vi hjalp med betaling af regninger, rengøring og andre former for løbende udgifter i forbindelse med at eje hus i Italien.

Hele Italien 
Gennem årene har vi fået henvendelser fra udlændinge der vil købe hus andre steder end Abruzzo. I skrivende stund arbejder vi på at få aktiveret vores netværk og få udbygget med flere italienske regioner. Så hvis I er meget fikserede på at det skal være et område vi endnu ikke tilbyder fast ejendom i, så hold øje med siden eller tilmeld vores nyhedsbrev. Eller skriv gerne hvis I har specielle ønsker.

Sådan helt privat... gør det! 
Da vi flyttede til Italien var det mest eventyret vi søgte. Vi var begge i midt/slutningen af 20erne og havde endnu ikke fået børn. Vi havde altid været fascineret af Italien og det kunne måske godt have været andre steder i verden vi var endt, men der var helt sikkert ikke andre steder vi var blevet så længe som vi blev i Italien. Vi boede der 8 år og har ikke fortrudt en eneste dag, og vi vender nok tilbage hertil i længere perioder når børnene en dag er fløjet fra reden.

En ting er selvfølgelig at bo her fast, og noget andet er at komme på ferie, men vi har jo oplevet på nærmeste hold hvordan de af vores kunder der har ønsket det er blevet velintegrerede af de lokale og på den måde er blevet mere "italienske" af at have et fast hjem i Italien at komme ned til.

Så hvis du har drømmen om at få dit eget sted i Italien, kan vi kun anbefale at springe ud i det. Vi står klar til at finde det rigtige hus og sørge for en god start på et italiensk eventyr. For når først drømmen er flyttet ind er det svært at glemme den igen.